CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4/02/2009

Guru Besar mahu copy assignment PBS haku,(edisi saya ingin balas jasa cikgu2)




arigato mina sama...!!!!!!

6 kepul Awan:

A+z+i+E = AziE said...

nice pic edit seyh....

Naz_harom said...

amek kau..ko jelah yg bagi sbb ko best student kat si2..hu3..ya penyibuk interpOoL terlepas lagi kali Ini..yeHa

sincera said...

yeke?arigato...doumo,doumo..haku x r stere muna..hahaha

sincera said...

peh..cane leh lepas tanpe haku sedar ni..t haku panggil FBI(Farin Berlakon Inspektor)kang.haha.tade ko pun kne bg gak.guru besar nak

Naz_harom said...

owh..adakah guru besar telah menelepon kamu dan menyatakan hasratnya utk bermenantukan kamu ( diulang bermenantu bukan memadukan kamu )..kui..hoh yela..sibuk jer..baru nak wat rajin sket..pas ni ni kena extra rajin lak.

sincera belum siap asaiment said...

yoroshi..hahaha..weh xabes2 bab menantu tuh..itu die melawak je..tah die de ank laki ke x(kalau ade boleh juga,ngeehee..)haku xwt asaimen ag..sibuk buke blog

Blog Widget by LinkWithin