CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4/21/2009

bilik haku..(edisi haku sangat bosan smpai xtw mau post ape)









ritu bilik haku tcalon utk ptandingan bilik techantek..xlayak pung klo ikotkan..dorg dh xde calon r tu..(xpung malas carik)..yg pasti mlm tu haku gn nana bru nk kelam kabut kemas bilik.. sumbat2 sume clutter2 lam loker.pastu kunci ketat2..kakaka...punye la hipokrit..tp bese2 bilik haku xde r sepah sgt..infact,xredi pung masuk mende alah contest tuh..2 yg kalah..kakaka..

12 kepul Awan:

Orange 7 said...

Camni ke bilik ko yg terpilih tu??
Alamat menang lah bilik aku bila bertanding dengan bilik ko..hahaha

eichan said...

ceh..itu lum hias ag..xcm ko yg excited as soon as tw tcalon..hahaha..siap gantung2 reben

Orange 7 said...

Alah mcm ko dh masuk bilik aku je tau aku gantung2 reben nie..hehe..Bilik aku nie gantung gambar ade r..Tp gmbr ko xde r tergantung sekali..haha...

Tema bilik aku nie hijau..Baru nampak tenang..Kalo belajar perubatan islam, antara cara nak menguatkan pandangan mata inlah dengan memandang warna hijau..Hijau tau, bkn pink..hahaha..

sincera said...

haha..pink menguatkan memori tw..klo gitu ko nk merawat g r umah nik aziz..hahahaha..ijau belake..weh,nabi kate sebaik2 warne ialah warne putih kn..xsilap haku bunyik dia gini:khairul siyabikumul bayaadh. sebaik2 warna pakain kamu ialah warna putih.
tp de gak riwayat kate nabi suke kale pin.contohnye warna pd pipi Aisyah..huhuhu

Orange 7 said...

mmg r sebaik2 pakaian warna putih..tp sebaik2 warna pandangan warna ijau..Atuk ko antra tok guru kan, mst umah die ijau gak kan..Tp cucu die lak minat pink..hahaha..Wah skng ko dh pandai ye menyebut kisah2 nabi..Aku respek r usaha ko memahami Islam nie..truskan...

1 lg,nak kuat memori pd warna hijau dan kuning..pink nak kelihatan jambu je..haha

sincera said...

haha..kelihatan jambu tu haku sokong..ala,stkt quote2 kisah hadis tu apela sangat nk dibandingkan gn ilmu ko..agpn haku ni ilmu je de,tupun ckit,amal lum tentu.

haah,umah atuk haku kaler ijau..ulama pas katekan..anak dia jambu. jambu tahap nyah.haha

Yamamura Kazuma said...

wo0w..nice ro0m u got..pink lawa laa..hehe..naseb x cat kalew pin gak..

to yamamura(spupu yamashita tomohisa?) said...

haha..act mang niat nk cat kale pink..tp bajet xde..bsides ni blik institut..kang kne kompaun lak..igt nk tmbah wallpaper kasik ummphh ckit.myb some more accessories.any idea?

~~~lYnNLuV~~~ said...

pinkknyeee~~huhuu

Orange 7 said...

Pe lak ilmu aku nie..aku nie mana lah ada ilmu sgt..wat maksiat je byk, nak lekat ilmu macam mana..Laen lah macam ko, cucu ulama', bljr ckit ilmu trus leh lekat..tp aku respek lah ko leh msukkn ckit2 ppth arab wpun ko xngaji arab, selitkan ilmu2 agama wpun aku rse skng ko xngaji agma scra khusus..Salute lah..truskan ye...

sincera to lynn luv n orange 7 said...

haha...ini lum cukup pink ag lynnluv..


to orange7: cet,name je ccu ulama,cucunye hampeh,,iman ne lah leh diwarisi..ingatan yg kuat ni,alhamdulillah,allah bg gak utk org loklak cm haku nih..pepth arab tu,haku sgt bminat nk blaja arab,smoga Allah tunjukkan jalan..jeles tgk budak PA,dpt blaja agama dlm kelas je

sincera said...

ritu kt popular de jumpe buku belajar bahasa arab dengan pantas..tringin nak bli tp sbb mse tu dh bli buku laen.sygnye

Blog Widget by LinkWithin