CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2/25/2009

nota pismp

haku nk jdik org berilmu yg mengajarkan ilmunye..haku insaf ditegur sorg hamba allah ttg manfaat blog haku ni,haku ingin blog haku ni dijumpai dlm yahoo search bile korg nk crik maklumat utk assignment,haku nk korg igt blog haku sbgai blog yg ade isi,bukan yang melalut seperti mat lepak di kompleks beli belah di kotaraya. jadi,di sini haku selitkan sedikit nota utk pismp kajian sosial. so,siapa yg amik social studies baik di IPG ataupun U,korg leh la pakai..yg xblaja kajian sosial pun leh amik gak wt tambahan ilmu..

tapi haku rse wat mase ni haku xleh tulis ag kt sini sbb masa suntuk,so,haku akan bg link ke blog kawan haku
korg klik je la link ni. haku sibuk ni.

2 kepul Awan:

Naz said...

yeh..cayar la chan..erk aku dh jadik follower dia.tapi aku rasa xda la sume nota ada kan?kan?

sincera said...

ya..tul2..xde le sume kn..xsmpt le rsenye...kamu ni tain..

Blog Widget by LinkWithin