CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2/22/2009

more gamba...

gamba editan..hu2..haku bukanklah pkar..tp haku nk cite psl software utk editing ni..ade satu software yg sgt femes n digunapaki oleh hampir semua pakar2 editor,poster publisher,banner,bla,bla,bla..iaitu ADOBE PHOTOSHOP..haku pun de satu,,adobe photoshop cs3 extended version..tp haku nk ckp yg haku XSUKE lhsung pkai softwer ni..nape??sb complicated n terlalu byk keje. sbgai sorg yg suke shotcut dlm sume mende dan maukan ksenangan aje..so,haku dh temui satu software utk editing ..iaitu photoscape..gile sng..huh..optionnye utk effect2 disediakan terus dan hanya tinggal dipilih. tp jgn igt dengan kemudahan ni korg dpt mhasilkan hasil yg cantik. KREATIVITI itu tetap penting..!korg kene r pndai mix n match effects2 yg sesuai..ramai kwn2 haku yg gagal menghasilkan hasil yg WOW! dan juga FULAMAKKKK! sebab kurang daya imaginasi utk menggabungkan efek2 yang sesuai..IGT,HAKU BERKATA BEGINI BUKAN BERMAKNA HAKU HEBAT..haku juga insan yang hina dan jahil dlm bab editing ni(apatah lagi agama,oh tidak!)pendek kata,haku de dpt pertanyaan di friendster haku ttg gamba2 yg haku dah edit n haku ditanya bagaimana nk edit sebegitu.. utk pengetahuan yg bertanya tu,yg anda tanya itu diedit dgn photoshop tp xpe,bagi amatur2 cam haku,ini sotware utk korg,.dan ini contoh2 edited photo










2 kepul Awan:

Naz said...

oh no.aku yang poyo..konon c traveller..ha3..anyway nice photo..ko mang pandai mengedit gambar...

eichan said...

haha..yg gambo ku tuh haku gne motionblur utk kasi efek kete bgerak..ko pung leh wt klo cube..traveler ala1 saudagar unta..

Blog Widget by LinkWithin